Maclean Curlsys

Wij knippen krullen in uw haar met onze nieuwe revolutionaire krulkniptechniek van Brian McLean.

Wat is er nou zo bijzonder aan de techniek van Brian McLean?

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier. Ze nemen een bundel haar en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek van Brian McLean pak je een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke bundel apart in te knippen krijgt het haar de ruimte om op te krullen. Door de 36 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Dankzij deze inkniptechnieken kan iemand twee keer zoveel volume krijgen. Zowel in krullend als steil haar. Ook kan een oud permanent weer als nieuw lijken en kan men zeer krullend haar weer onder controle krijgen.

Prachtige krullen.

Wil jij ook perfecte krullen en heb jij al gehoord van onze nieuwe Curl Perfect Collectie? 
Deze lijn bestaat uit een Hydrating shampoo, Anti-frizz Conditioner, Ultra Hydrating Mask, Rejuvenating Moisture Mist en Defining Styling Potion. 

De verschillende verzorging en styling producten zijn speciaal ontwikkeld om jouw kostbare krullen goed te verzorgen en te laten stralen. Ze bevatten ingrediënten die komen uit de huidverzorgingsindustrie en zullen je haar verzorgen en niet verzwaren. Ze zorgen ervoor dat de krul gehydrateerd wordt en maken je krul glanzend en pluisvrij.  Deze producten kun je gebruiken als je de CG methode volgt voor jou perfecte krullen. 

En weet je wat er zo bijzonder is aan deze producten? Ze zijn vrij van Siliconen, Sulfaten en Parabenen. Laten dit nu net de ingrediënten zijn die je niet in krullend haar wil hebben. 

Bjoetie