Volg ons op Facebook Contact

Voor mannen

Voor mannen


Orchid sebum shampoo

Orchid sebum shampoo

Een speciale shampoo tegen een vette hoofdhuid. Een specifiek tensidesysteem zorgt voor een milde reiniging van haar- en hoofdhuid. Actieve bestanddelen rekenen af met overtollig vet en vertragen het navetten.

17,95
Orchid dandruff shampoo

Orchid dandruff shampoo

Een speciale shampoo tegen roos. Een specifiek tensidesysteem en het effectieve Piroctone Olamine verwijderen roos op milde wijze. Bij regelmatig gebruik ontstaan geen nieuwe schilfertjes en blijft de hoofdhuid roosvrij. 

17,95
Orchid sulphate free shampoo

Orchid sulphate free shampoo

Sulfaatvrije shampoo die het vochtgehalte van het haar herstelt en het van de aanzet tot in de punten beschermt en voedt.

17,95
Orchid sulphate en perfume free shampoo

Orchid sulphate en perfume free shampoo

Sulfaat- en parfumvrije shampoo die het vochtgehalte van het haar herstelt en het van de aanzet tot in de punten beschermt en voedt.

17,95
Clay paste

Clay paste

Droge stylingcream, geeft veel stevigheid en een matte finish. Voor het aanbrengen van structuur en definitie bij kort tot middellang haar. Een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen wrijven, verdelen over vochtig of droog haar.

15,70
Greasy wax

Greasy wax

Wax die medium stevigheid geeft en een glanzende finish. Perfect voor het sluik stylen van kort haar. Een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen wrijven en van haaraanzet tot de punten over het haar verdelen.

15,70
Classic pomade

Classic pomade

Tijdloze pomade voor extra stevigheid. Geeft kort tot middellang haar een glanzende, gladde look. Een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen wrijven, daarna goed verdelen over handdoekdroog haar.

13,60
Croovy cream

Croovy cream

Stylingcream die het haar niet hard maakt. Voor een zachte glans en medium stevigheid. Neem een kleine hoeveelheid cream in de hand en verdeel deze door het haar.

13,60
Matt fibre

Matt fibre

Een paste voor extra stevigheid en een matte finish. Geeft snel en makkelijk vorm aan de look. Een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen wrijven, verdelen door vochtig of droog haar.

13,60
Shave wash

Shave wash

Shampoo speciaal voor het scheren van de baard. Verzorgt en voedt het baardhaar.

10,45
Hair & beard wash

Hair & beard wash

Speciale mannenshampoo, ook zeer geschikt voor de verzorging van de baard.

10,45
Stone glue

Stone glue

Styling gel voor extra stevigheid en glans. Fixeert iedere stijl. Neem wat van het product in de handpalm en kneed het door het haar.

13,60
Grooming spray

Grooming spray

Een verstevigende spray voor een stoere look, geeft direct volume en textuur. Te gebruiken voor alle voorkomende stylingtechnieken. Houdt het haar langer in model. Spray het product als finishing spray op een afstand van 20-25 cm op het haar.

13,60
Beard oil

Beard oil

Hydrateert uw baard, waardoor deze heerlijk zacht wordt en een verzorgde look krijgt. Doe enkele druppels in de hand, wrijf in uw handen om de olie te verdelen. Masseer de olie daarna door uw baard.

15,70
Youstyle Hair Spray 3

Youstyle Hair Spray 3

Haarspray normaal. Houdt het haar in model en geeft glans. Is gemakkelijk uit te borstelen. Maakt het haar niet vettig of plakkerig. Droogt snel en beschermt het haar tegen vocht. Aangenaam geparfumeerd.

11,80
Youstyle Trend Spray 4

Youstyle Trend Spray 4

Haarspray strong voor creatieve styling. Houdt het haar in model en geeft glans. Is gemakkelijk uit te borstelen. Maakt het haar niet vettig of plakkerig. Droogt snel en beschermt het haar tegen vocht. Aangenaam geparfumeerd.

11,80
Youstyle Mousse Normal 3

Youstyle Mousse Normal 3

Schuimversteviging normaal voor het in model houden van het kapsel. Geeft glans en volume. Speciale verzorgende ingrediënten zorgen voor een goede doorkambaarheid en antistatische werking. Toepassing: Goed schudden voor gebruik. Houdt de bus ondersteboven en spuit de gewenste hoeveelheid op de hand. Verdeel de mousse over het handdoekdroge haar en breng dit in model zoals u wenst.

12,55
Youstyle Mousse Strong 4

Youstyle Mousse Strong 4

Schuimversteviging strong voor het in model houden van het kapsel. Geeft glans en volume. Speciale verzorgende ingrediënten zorgen voor een goede doorkambaarheid en antistatische werking. Toepassing: Goed schudden voor gebruik. Houdt de bus ondersteboven en spuit de gewenste hoeveelheid op de hand. Verdeel de mousse over het handdoekdroge haar en breng dit in model zoals u wenst

12,55
Youstyle Ultra Spyker

Youstyle Ultra Spyker

Harde sneldrogende creme glue om extreme stylingeffecten te maken in kort haar. Neem de glue in de handpalm en scrunch het door het haar.

15,25
Bestelling
Bestelling
Uw bestellijst is leeg